MultiCam CNC plazma rezalnik

Serija 1000

Serija 1000 MultiCam CNC plazma rezalnikov je dostopna s široko izbiro Hypertherm Powermax plazemskih sistemov. Zbirna miza serije 1000 predstavlja odlično rešitev za vse HVAC aplikacije. V kombinaciji s HySpeed Oxygen plazemskim sistemom sta robustna jeklena podložna miza in delovna miza s segmentnim odsesovanjem plinov (ali opcijsko miza polnjena z vodo) kos tudi razrezu ploščatega jekla debeline do 1,6 cm, brez žlindre.

MultiCam CNC plazma rezalniki so dostopni v dimenzijah do 2 x 6 m, omogočajo pa visoko zmogljivost po zelo sprejemljivi ceni.

MultiCam CNC plazma rezalnik Serija 1000

PDF datoteka: MultiCam Serija 1000MultiCam CNC plazma rezalnik

Serija 3000

Zelo priljubljena serija 3000 MultiCam CNC plazma rezalnikov z zbirno mizo je popolna rešitev za tiste, ki iščejo visoko zmogljivost in vsestranskost. Serija 3000 je na voljo v dimenzijah do 2,4 x 7,2 m, z možnostjo vgradnje sistema za segmentirano odsesovanje in korit za žlindro ali opcijsko z vodnimi mizami.

Serija 3000 z zbirno mizo je naš vodilni CNC plazma rezalnik, dostopen v kombinaciji s celotno izbiro Hypertherm plazma sistemov, ki predstavlja odlično rešitev za razrez različnih vrst materialov, z brezhibnimi rezultati brez žlindre.

MultiCam CNC plazma rezalnik Serija 1000

PDF datoteka: MultiCam Serija 3000MultiCam CNC plazma rezalnik

Serija 6000

MultiCam CNC plazma rezalniki serije 6000 so namenjeni proizvajalcem, ki potrebujejo delovno površino večjih dimenzij za razrez težkih kovin z enako natančnostjo in kakovostjo. Visoko zmogljivi 35-milimetrski linearni ležaji in veliki digitalni brezkrtačni AC servo motorji omogočajo neodvisno premikanje premične površine od rezalne mize, kar odpravi možnost poškodb zaradi nalaganja materiala in zaradi visokih temperatur pri rezanju s kisikom.

Serija 6000 je na voljo v dimenzijah do 6 x 30 m ali več – popolna rešitev za obdelavo težkih kovin.

MultiCam CNC plazma rezalnik Serija 1000


Multicam Razrez plazma CNC rezalnik rezalniki Multicam CNC rezalniki. Prodaja digitalne strojne opreme za tiskanje in razrez, opreme za nevtralizacijo statične elektrike, sistemov za snemanje in tisk na CD/DVD medije za namene v različnih industrijskih panogah ter prodaja potrošnega materiala za ponujene prodajne programe. Rezalnik razrez materiala digitalni razrez mehanski razrez tisk velikega formata UV tiskalniki digitalni tisk tiskanje zastav tiskalniki za tiskanje tekstila tisk na majice laserski razrez ploter rezalnik papirja tiskarski stroji tisk na cd tiskalnik nalepk stroji za graviranje tiskalnik prometnih znakov nevtralizacija statične elektrike.
e-pošta: info@merus-on.net
telefon: +386 (0)2 32 05 795
telefaks: +386 (0)2 32 05 797
Merus d.o.o. na Facebook-u
English
domov | o podjetju | prodajni programi | zaposlitev | galerija | kontakt
piškotki | politika zasebnosti | pravno obvestilo | avtorji
Vse pravica pridržane, Merus d.o.o. (C) 2017.